Hoe komen wij aan zo’n aantrekkelijke prijs voor zonnepanelen?

De prijs van onze zonnepanelen komt tot stand tijdens een onafhankelijke veiling. De zonnepanelen-leveranciers die meedoen aan die veiling zijn vooraf grondig gescreend. Kwaliteit en garanties staan voorop: de producten, het installatieproces en service zorgen ervoor dat je waar krijgt voor je geld.

Ontdek in dit artikel hoe zo’n veiling verloopt en wie mag meedoen.

 

Samenwerking met betrouwbare leveranciers

De zonnepanelen via de groepsaankoop worden geleverd en geplaatst door betrouwbare en ervaren zonnepanelen-installateurs die reeds duizenden gezinnen verder hielpen.

Om tot een aantrekkelijke prijs te komen, organiseren wij een veiling voor geselecteerde leveranciers.

  • Deelnemende leveranciers zijn vooraf grondig gescreend op management, deskundigheid, ervaring, financiële stabiliteit én klantenservice.
  • Vooraf legt iChoosr de kwaliteit vast waaraan het zonnepanelensysteem moet voldoen. Via verschillende financiële en productionele audits komen we tot een lijst met betrouwbare merken van zonnepanelen en omvormers.
  • Via een overeenkomst met de gescreende leveranciers leggen we vast dat zij enkel met deze merken mogen werken in jouw persoonlijk voorstel. Zo ben jij verzekerd van betrouwbare en hoogwaardige zonnepanelen, getest volgens strikte kwaliteitsnormen.
  • Het aanbod via de groepsaankoop is een totaalpakket, inclusief garanties, installatie en monitoringssysteem. Zo kan jij op beide oren slapen.
  • Doorheen heel het aankoopproces kan je terecht bij onze klantendienst.

 

Het verloop van de veiling

De apotheose van dat selectieproces is de veildag zelf. Hierop maken de door ons goedgekeurde leveranciers bekend wat hun bod is.

Bij dit bod worden de totaalkosten per pakket uitgerekend. Dit laagste bod wordt anoniem bekend gemaakt aan de andere leveranciers, waardoor zij de kans krijgen om een interessantere prijs te bieden.

Zo bekomen we voor jou de best mogelijke totaalprijs voor een compleet zonnepanelensysteem met gegarandeerde kwaliteit.

Lees ook: Wat koop je via de groepsaankoop zonnepanelen?

 

Prijsvoorstel en advies zonder verplichtingen

Na de veildag gieten we de afspraken met de winnende leverancier(s) in een overeenkomst. We  werken nauw samen zodat het persoonlijk voorstel zeer snel jouw richting uit kan.

Ons advies houdt rekening met de informatie die je opgeeft over je dak en je energieverbruik. Je beslist zelf of het voorstel in de lijn van jouw verwachtingen ligt.

Goed om te weten

Je blijft anoniem ten opzichte van de leverancier tot je het persoonlijk voorstel accepteert.

Benieuwd naar hoe het installatieproces verloopt nadat je het voorstel hebt goedgekeurd? Bekijk onze video over zo’n installatiedag hier!

 

Geschreven door iChoosr, in het kader van de groepsaankopen zonnepanelen

 

Overweeg je zonnepanelen? Ontdek dan jouw voordeel via de groepsaankoop

Kies je provincie voor de groepsaankoop zonnepanelen in jouw regio. Inschrijven is gratis en verplicht je tot niets. Op basis van je dakgegevens en energieverbruik krijg je meteen een persoonlijk all-in voorstel met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Eerst zien en dan pas geloven? Kijk bij de groepsaankoop zonnepanelen in jouw provincie onder de rubriek “informatieavonden” en kom al je vragen stellen aan iChoosr en de leverancier.

Lees ook deze berichten:

8 op 10 kiest voor een thuisbatterij bij groepsaankoop zonnepanelen
10-12-2019 • Categorie: Algemeen

De Provincie Oost-Vlaanderen organiseert dit jaar voor de vijfde keer een groepsaankoop zonnepanelen. Al ruim 3 500 Oost-Vlamingen schreven zich in voor de nieuwste groepsaankoop. Zonnepanelen plaatsen is nog steeds een goede investering.

Van distributienettarief naar capaciteitstarief
10-12-2019 • Categorie: Algemeen

Vanaf 2022 gebeurt er een aanpassing op je energiefactuur. De manier waarop men de distributienettarieven aanrekent verandert. Deze aanpassing noemt men ‘het capaciteitstarief’. Waaraan moet je je verwachten? Dat leggen we hieronder uit.

Je dak vanop afstand laten inspecteren? Dat kan!
10-12-2019 • Categorie: Algemeen

In deze blog lees antwoorden op deze en andere veelgestelde vragen over de impact van de Corona-maatregelen op de groepsaankoop zonnepanelen.