iChoosr zegt “Merci België”

Merci België’ is een initiatief om “dank u” te zeggen aan alle Belgen die blijven kopen of gebruik blijven maken van de diensten van de Belgische ondernemingen.

Voor deze actie werd een platform gebouwd om Merci te zeggen aan alle Belgische bedrijven en zij die iets ondernemen tijdens deze periode. Van solidariteitsacties tot ondersteuning van lokale zelfstandigen, maar vooral de consumenten die de Belgische bedrijven blijven steunen.

Neem zeker eens een kijkje op de website mercibelgie.be

 

Merci!

Ook wij bij iChoosr willen jou bedanken. Om in ons te blijven vertrouwen en gebruik te blijven maken van onze diensten. Zodat wij, samen met onze partners, de beste prijs-kwaliteit voor energie en zonnepanelen kunnen blijven aanbieden.

Alle collega’s bij iChoosr werken momenteel thuis. Met dit filmpje willen wij ook jou bedanken en je krijgt meteen een kijkje achter de schermen, waar wij voor jullie verder werken.

 

 

 

Wij blijven beschikbaar

Ondertussen kan je gewoon bij ons terecht voor onze groepsaankopen energie en zonnepanelen.  Op deze blog krijg je steeds de nieuwste updates rond onze groepsaankopen en het corona virus.

 

 

Lees ook deze berichten:

8 op 10 kiest voor een thuisbatterij bij groepsaankoop zonnepanelen
03-04-2020 • Categorie: Algemeen

De Provincie Oost-Vlaanderen organiseert dit jaar voor de vijfde keer een groepsaankoop zonnepanelen. Al ruim 3 500 Oost-Vlamingen schreven zich in voor de nieuwste groepsaankoop. Zonnepanelen plaatsen is nog steeds een goede investering.

Van distributienettarief naar capaciteitstarief
03-04-2020 • Categorie: Algemeen

Vanaf 2022 gebeurt er een aanpassing op je energiefactuur. De manier waarop men de distributienettarieven aanrekent verandert. Deze aanpassing noemt men ‘het capaciteitstarief’. Waaraan moet je je verwachten? Dat leggen we hieronder uit.

Je dak vanop afstand laten inspecteren? Dat kan!
03-04-2020 • Categorie: Algemeen

In deze blog lees antwoorden op deze en andere veelgestelde vragen over de impact van de Corona-maatregelen op de groepsaankoop zonnepanelen.